Pages

5 Nisan 2012 Perşembe

Yeni Yıl Gelmiş Nisan'da !


Kendime soruyorum.
“Sen yenisin galiba?”
Sanırım yeniyim. Bir insan bir blog açmanın düşünme aşamasını nasıl olur da yıllarca sürdürebilir? Tanrı Şirinler Köyü’nü korusun, çıldırmış olmalıyım. O halde bana ders olsun bu ve yeni bloğum da yılbaşım olsun.
Bahar ve gevşek gönül yayları ile ilgili bir şey vardı ama unuttum şimdi.  Ne yalan söyleyeyim bir gevşeme var gerçekten.  İnsan okuldan, işten soğuyor. E haliyle bir boşluğa düşme hissi de alıp götürdü bu asosyal prensesi. O halde ne yapmalıydı? Düşündüm ve de yataktan bilgisayar başına taşındım. Sonra da dedim ki kendime; “Hey Cindy!” Hadi kendine bir blog aç, oyalan oralarda.” Tabi bu fırsatı kaçırır mıyım? Hemen kabul ettim. Sonuç olarak buradayım işte. Ne oldu, boyun mu uzadı derseniz; hayır aynıyım ama olsun. Bu blog benim yeni yıl hediyem olacak.  ^^
Yeni yıl dedim de… Dün sınav çıkışı en yakın kozmetikçiye gidip kendimi ödüllendirdim ve yeni ojeler aldım. Kıyıda bulduğum garip bir kırmızı ve parıltılı bir şeyler… Aslında aklımda bunları ayrı ayrı sürmek vardı ama birden ojeleri birbirlerine eklemiş olduğumu fark ettim.

Sizce de yılbaşını anımsatmıyor mu? Bana öyle bir çağrışım yapıyor. Pırıl pırıl parladı, ne kadar da tatlı. Yeni yıl zamanı geldiğinde bu ojelerimi sürmeliyim. :)
Kore hayranı bir prensesim ben. Orada yeni bir saray yaptıracağım kendime. :) İki gün önce yeni bir Kore dizisine başladım bu arada. İsmi “Oh My Lady” 2010 yapımı olmasına rağmen yeni izliyorum. Genç bir yıldız ve kendisinden daha yaşlı olan bir kadın hakkında. Bir de küçük Ye Eun var ki, çok şeker bir yaratık. Ben bu küçük kıza aşık oldum. Benim gibi izlemeyeniniz varsa, izlemesini tavsiye ederim diziyi. Şimdilik güzel ilerliyor. 

İşte dizimizin afişi.


Bu da güzellik abidesi Ye Eun <3


Şimdilik bu kadar. Yine gelirim ben. 


Pabucunuzu bir yerlerde unutmanız dileğiyle...   :)





2 yorum:

  1. Pabucunuzu bir yerlerde unutmanız dileğiyle... :)
    çok çok güzel ki bayıldım :)

    YanıtlaSil
  2. Bilirsin pabucumuzu bir yerlerde unutmak bize şans getirir ^^ Teşekkür ederim şekerim <3

    YanıtlaSil